25 0

Publicat per  dins Notícies

El Govern espanyol va aprovar el passat divendres el Reial Decret Llei 3/2013 pel qual es redueix la taxa judicial que s’han de satisfer per interposar una demanda judicial.  D’aquesta manera es redueix un 80% l’import de les taxes judicials variables que afecten a les persones físiques. Passant a ser aquesta taxa variable del 0,50% de la quantia del litigi amb un límit de 10.000 euros, al 0,10% de la quantia, amb un límit de 2.000 euros.

Així mateix, també es redueixen les tarifes dels procediments administratius sancionadors, com ara les multes de trànsit, en els que, en cap cas, la taxa podrà ser superior al 50% de l’import objecte del litigi.

Per altra banda tampoc s’haurà de satisfer la taxa en separacions i divorcis de mutu acord ni en execucions de laudes arbitrals en matèria de consum. I per últim, la normativa estableix que els funcionaris es beneficiaran d’una bonificació del 60% quan interposin una demanda en defensa de les seves condicions laborals.

Deixa un comentari

* obligatori

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.