Visita la web de l’Assessoria Codina  Els serveis jurídics de l'Assessoria Codina

Ets aquí:

IniciConsultes jurídiquesConsultesConsulta sobre la durada mínima dels contractes d`arrendament d`habitatges
02 0

Publicat per  dins Consultes

” És cert que degut a una modificació de la llei dels arrendaments els lloguers d’habitatge es poden signar per menys temps ?”

El passat 6 de juny va entrar en vigor la Llei 4/2013 de 4 de juny, sobre mesures de flexibilització i foment del mercat del lloguer d’habitatges que modifica diferents articles de la Llei d’Arrendaments Urbans.

Entre els articles que aquesta normativa ha modificat hi ha el de durada mínima del contracte d’arrendament d’habitatge, que passa dels cinc anys actuals, als tres anys. Així mateix, també s’han escurçat les pròrrogues obligatòries que passen dels tres anys, a tant sols un any.

Ara bé, cal recordar que totes aquestes modificacions únicament són aplicables a tots aquells contractes d’arrendament que s’hagin formalitzat en posterioritat a l’entrada en vigor d’aquesta llei. I, per tant, els contractes signats en anterioritat, seguiran la normativa vigent al moment de la seva formalització.

Deixa un comentari

* obligatori

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.