19 0

Publicat per  dins Consultes

“M’han arribat dues multes de trànsit a la mateixa hora. Les dues multes no tenen foto i estan fetes des d’un helicòpter. No recordo haver fet aquesta infracció. Es poden recórrer les multes?”

Que els fets hagin estat observats per un agent des d’un helicòpter això no implica que aquestes tinguin menys valor o aptitud per aquesta circumstància, sempre i quan s’hagin presenciat o vist personalment per un agent de l’autoritat, que posteriorment ratifiqui les denúncies.

Per la qual cosa amb independència de que existeixi fotografia o no, el rellevant és l’existència d’unes denúncies que ostenten presumpció de veracitat. I per tant, per desvirtuar el contingut de les denúncies seria necessari aportar proves.

En aquest cas, pel que explica, i sense conèixer els fets denunciats ( utilització de mòbil, maniobra il·legal, avançament prohibit, etc…), no existeix cap prova, perquè ni tant sols recorda haver comés les infraccions que consten en el butlletí. Per la qual cosa, resulta impossible desvirtuar la pressumpció de veracitat de les denúncies.

Si bé és cert que la fotografies haurien de ser un element indespensable de prova en qualsevol denúncia, el cert és que únicament s’utilitzen en casos com excessos de velocitat o bé rebassar semàfors en vermell, no utilitzant-se en altres tipus infraccions.

Deixa un comentari

* obligatori

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.