25 0

Publicat per  dins Consultes

“M’han posat una multa de 100 euros per haver aparcat en una zona senyalitzada com a reserva de càrrega i descàrrega tot i tenir la targeta de discapacitat al tenir una minusvalia del 65%. Podria fer algun tipus de recurs?”

El Decret 97/2002 que regula l’atorgament de la targeta d’aparcament per a persones amb disminució i altres mesures adreçades a facilitar el desplaçament de les persones amb mobilitat reduïda, atorga als titulars d’aquesta targeta el dret de parar o estacionar el seu vehicle tan a prop com sigui possible del punt d’accés o de destinació.

Ara bé, aquests dret no són absoluts i resten sotmesos a una sèrie de condicions com ara, que la targeta d’aparcament estigui col·locada en un lloc visible; que el vehicle es pari o estacioni el temps mínim indispensable per a deixar o recollir persones o béns; que no destorbi la circulació de vehicles i vianants; i que no impedeixi l’ús d’espais destinats expressament per la senyalització a altres usuaris.

Per tant, si en el seu cas, s’han complert aquestes requisits i encara no ha transcorregut el termini per a formular al·legacions o el posterior recurs sobre la resolució de la sanció administrativa, podria interposar el corresponent recurs administratiu davant el mateix òrgan que el va dictar.

Deixa un comentari

* obligatori

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.