Visita la web de l’Assessoria Codina  Els serveis jurídics de l'Assessoria Codina

Ets aquí:

IniciConsultes jurídiquesConsultesConsulta sobre si es obligatori disposar d’una assegurança de vida en la constitució d’una hipoteca
23 0

Publicat per  dins Consultes

” Estic a punt de signar la meva primera hipoteca. Tinc clares les condicions generals i particulars que m’aplicaran. L’únic dubte que  em queda és si  que he de formalitzar una assegurança de vida i una assegurança per assegurar els danys de la casa. Em diuen que aquestes assegurances són obligatòries. Això és veritat?”

Segons el Reial Decret 716/2009, regulador del mercat hipotecari i altres normes del sistema hipotecari i financer, l’única assegurança obligatòria per a la constitució d’una hipoteca és l’assegurança contra danys i i incendis de l’immoble. Per la qual cosa, no resulta obligatòria la formalització d’una assegurança de vida. Ara bé, a la pràctica si l’entitat bancària exigeix la contractació d’aquesta assegurança s’haurà de negociar com qualsevol altra clàusula particular de l’hipoteca.

Deixa un comentari

* obligatori

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.