13 0

Publicat per  dins Consultes

” M’acaben de traspassar un negoci de cafeteria situat en un centre comercial. M’interessaria vendre tabac perquè els clients me’n demanen. En podria vendre? Necessitaria instal·lar una màquina?”

L’actual redacció de la Llei permet a bars, restaurants i altres establiments de restauració vendre tabac per mitjà de màquines expenedores sempre i quan els establiments siguin tancats i les màquines es situïn en un indret on es pugui realitzar una vigilància directa i permanent de l’ús de la màquina per part dels treballadors i responsables del negoci.

El fet que el seu negoci estigui situat en un centre comercial no comporta cap modificació, donat que la legislació únicament prohibeix la col·locació de màquines expenedores en els passadissos dels centres comercials. Però, en cap cas, aquesta prohibició afecta als diferents establiments de restauració que es puguin ubicar a l’interior del centre comercial.

Deixa un comentari

* obligatori

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.