02 0

Publicat per  dins Consultes

”  M’han traspassat un local que té llicència de bar musical. L’amo anterior em va comentar que els caps de setmana podia obrir fins a les 4 de la matinada. És cert?”

La normativa que regula l’horari d’obertura dels establiments oberts al públics en el que s’exerceixen activitats recreatives musicals és l’ordre INT/358/2011 de 19 de desembre.

En aquesta ordre s’estableix que l’horari general d’obertura d’un bar musical és a partir de les 12 hores del matí, i l’horari màxim de tancament a les 2:30 hores de la matinada.

Aquest horari de tancament s’amplia en trenta minuts la nit del divendres, del dissabte i les vigílies de festiu. D’aquesta manera l’horari màxim de tancament en aquests dies serà a les 3 hores de la matinada.

En períodes de vacances ( 15 de juny al 15 de setembre)  i en determinades festivitats ( com ara nadal, sant Joan, etc.) l’horari s’amplia trenta minuts sobre l’horari general de tancament, amb independència del dia de la setmana. D’aquesta manera, durant aquests períodes el bar musical podrà romandre obert fins a les 3 hores de la matinada.

Ara bé, els alcaldes o les alcaldesses, dins els termes municipals, poden establir reduccions a aquests horaris per un màxim de dues hores, sempre i quan aquestes vinguin justificades per molèsties al veïnatge o bé per raons de seguretat.

Deixa un comentari

* obligatori

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.