Visita la web de l’Assessoria Codina  Els serveis jurídics de l'Assessoria Codina

Ets aquí:

IniciConsultes jurídiquesConsultesConsulta sobre els drets del consumidor en compres efectuades a la seva pròpia llar.
22 0

Publicat per  dins Consultes

” En un venedor que va venir al meu domicili li vaig comprar diversos productes de cosmètica. El baix preu del que m’oferia em va convencer i vaig adquirir un lot de maquillatge. Posteriorment m’he penedit de la compra i voldria poder recuperar els diners. És possible?”

En els contractes celebrats fora d’establiment mercantil, com és el seu cas, cap la possibilitat d’exercir el dret de desistiment per deixar sense efecte el contracte formalitzat, sense haver de donar cap tipus d’explicació al venedor. D’aquesta manera vostè rcuperaria els diners satisfets en la compra del producte una vegada hagués retornat el producte adquirit.

El termini general per exercir aquest dret és de set dies, a comptar des de que es va adquirir el producte. Ara bé, si el venedor alhora de realitzar la venda no us va informar degudament dels vostres drets, ni tampoc us va lliurar documentació en la què s’expliquessin els drets, aquest termini s’incrementaria fins als dos mesos.

Deixa un comentari

* obligatori

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.