02 0

Publicat per  dins Consultes

” Visc en una comunitat de propietaris petita de tant sols quatre pisos. El propietari d’un dels pisos fa tres anys que no paga cap quota comunitària. Ara, hem sabut que el banc se li ha quedat el pis. El banc hauria de pagar a la comunitat de propietaris el deute que tenia el veí amb la comunitat ?”

L’actual redactat de la Llei de Propietat Horitzontal únicament obliga a que l’entitat bancària hagi d’assumir el pagament de les quotes comunitàries pendents de l’any en curs i de l’any anterior a l’adquisició de l’habitatge.

Per la qual cosa, bona part del deute que manifesta que tenia l’anterior propietari amb la comunitat no serà abonat pel banc, el qual quedarà alliberat de qualsevol altra obligació amb el pagament de les esmentades quantitats. No obstant les quantitats degudes per l’anterior propietari corresponents als exercicis anteriors continuarant sent degudes per aquest, i per tant, la comunitat podrà reclamar-li el pagament de les quantitats restants.

Deixa un comentari

* obligatori

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.