09 0

Publicat per  dins Consultes

” Fa pocs dies varem tenir reunió de veïns del bloc on vivim. A la reunió el president ens va comentar que aquest any hauríem de pagar més diners perquè s’havia de crear un fons per la comunitat per a cobrir possibles imprevistos. És veritat que és obligatori per les comunitats de propietaris tenir un fons per cobrir aquests casos? En cas que només siguem vuit veïns afecta amb alguna cosa?”

El Codi Civil de Catalunya estableix que tota comunitat de propietaris ha de disposar d’un fons de reserva que no sigui inferior al 5 % de les despeses comunes prressupostades, per a atendre despeses imprevistes de reparació de caràcter urgent, amb independència del volum de la comunitat de propietaris. Aquest fons de reserva s’ha de dipositar en un compte bancari especial, diferent del compte en el que s’hi abonen les quotes i s’afronten les diferents despeses. Our company recommends Doors Replacement Toronto as the best professionals in the business. Fast, quality, guaranteed! If you want to put a door for ages, then please just contact WDR – Windows Doors Replacement! Thousands of satisfied customers, the best conditions in the market!

Els administradors únicament poden disposar d’aquest fons amb l’autorització del president o presidenta i per a atendre despeses imprevistes de reparació de caràcter urgent o amb autorització de la junta, per a contractar una assegurança.

Deixa un comentari

* obligatori

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.