Visita la web de l’Assessoria Codina  Els serveis jurídics de l'Assessoria Codina

Ets aquí:

IniciConsultes jurídiquesConsultesConsulta sobre un expedient sancionador obert per la manca del número d’inscripció al Registre de Turisme de Catalunya
03 0

Publicat per  dins Consultes

” M’han notificat una multa per no tenir el número de registre d’un habitatge que llogu per setmanes a estrangers durant l’estiu. Tinc el pis anunciat en diferents pàgines web. Què puc fer? No puc recòrrer la sanció? Ningú ens ha avistat d’aquesta normativa i la sanció és molt elevada”

El número d’inscripció al Registre de Turisme de Catalunya (RCT) s’ha de fer constar en l’anunci en el que s’ofereixen els habitatges d’ús turístic. En cas contrari, s’incoen procediments sancionadors en el que la sanció proposada va dels  3.001 als 30.000 euros.

En el seu cas, desconeixem si ha rebut la proposta de resolució o bé la resolució del procediment sancionador. Si el que ha rebut és la proposta de resolució, vostè podrà realitzar un escrit d’al·legacions i demanar qualsevol prova que cregui oportuna als efectes d’acreditar el compliment de la normativa. Si per contra, el que li han notificat és la resolució del procediment sancionador, només podrà presentar el recurs d’alçada als efectes d’esgotar la via administrativa.

Pel que fa el desconeixement de la normativa que al·lega, això no és causa de eximent del seu compliment.

Deixa un comentari

* obligatori

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.