Visita la web de l’Assessoria Codina  Els serveis jurídics de l'Assessoria Codina

Ets aquí:

IniciConsultes jurídiquesConsultesConsulta sobre el termini per a la cancelació d’una reserva hotelera
17 0

Publicat per  dins Consultes

” Varem fer una reserva d’una casa rural per a set persones a Puigcerdà a través d’internet. Al moment de fer la reserva on line varem pagar el 50% del total de l’estancia.  Dues setmanes després d’haver fet la reserva, i gairebé deu dies abans de l’inici de l’estada, varem haver de trucar per anul·lar la reserva per la malaltia greu d’un familiar directe. Els de la casa rural s’han quedat amb la totalitat dels diners que varem pagar per la reserva. No hem signat cap document.”

D’acord amb el que disposa el Decret 159/2012, de 20 de novembre, d’establiments d’allotjament turístic i d’habitatges d’ús turístic qualsevol persona té dret a cancel·lar la reserva confirmada, sense cap penalització, sempre i quan aquesta es faci abans dels deu dies anteriors a la data d’arribada, llevat que s’hagués pactat alguna cosa  contrària amb l’establiment.

En tot cas, l’establiment  sempreestà obligat a informar de les clàusules de cancel·lació que segueix  amb anterioritat a la formalització del contracte, que segons es desprèn del que ha exposat, no s’han complert.

 

Deixa un comentari

* obligatori

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.